Marktmenu ’Happy#Easter’

Vrolijk lente-aperitiefje ~ voorjaarshapje uit de keuken van Chef Bart...
*
Hap & tap : Krokant slaatje ~ gerookte eendenborstfilet ~ lekker pittige honingdressing ~ peper van de molen
Domaine Terrasses de Perret / Pinot Noir
*
Een ware lenteklassieker : Heerlijke asperges van Belgische bodem ~ subtiel mousselinesausje
Pinot Blanc * Trimbach / Vin d’Alsace
*
 Mals lamskroontje ~ lookzalfje ~ smaakvolle primeurgroenten ~ kaasaardappeltjes

Château La Grave ’Expression’ 2015 / Languedoc
OF
Gefrituurde tongreepjes huisgemaakt ~ frisse tartaarsaus ~ grof zeezout
Chardonnay
*
Eigentijdse chocoladefantasie...
*
Intens mokka genot ~ een regenboog van kleurrijke paaseitjes...


Indien u liever vis wenst als hoofdgerecht, graag even vermelden bij reservatie.

’Happy#Easter’ Marktmenu aan 56,00 euro p.p.
Wijnarrangement : +15,00 euro p.p.
Met uitzondering van de kinderen serveren wij deze Marktmenu enkel per tafel.
Ten laatste om 19h30 stipt kan u aanvangen met ons Marktmenu.

Onze Marktmenu ’Happy#Easter’ serveren wij op Paaszaterdagavond 20 april, Paaszondag 21 april & Paasmaandag 22 april ’19.



Al onze gerechten kunnen sporen bevatten van de 14 allergenen en de samenstelling van onze gerechten kan wijzigen. Wij informeren u graag daarover ~

“ Onze zaak zal gesloten zijn vanaf ma 01/04 tem vrijd 19/04. Terug OPEN vanaf Paaszaterdag 20/04. ”

ons menu is opnieuw gevuld met een overvloed van...

google plus foursquare twitter facebook