’Terroir’ Marktmenu / Menu Vaderdag

Parelend aperitiefje ~ frivool hapje uit de keuken van Chef Bart...
*
Hap & tap : Heerlijk slaatje ~ gerookte eendenborst ~ frisse dressing van framboosjes
Domaine Terrasses de Perret / Pinot Noir

*
1/2 Babykreeftje, vers uit ons homarium ’à la nage’ ~ plukverse tuingroentjes 
Backsberg Chenin Blanc / Zuid-Afrika
*
 Sappig gebakken parelhoenroulade ~ duxelle van bospaddenstoelen ~ verse oogst van zoete ui ~ aardappelkroketjes 
(te bestellen per 2 cts)

Château Cantelaudette 2014 / Bordeaux
OF
Spiesje van lekkere scampi’s ~ smeuïge risotto ~ fijne lentegroentjes
(te bestellen per 2 cts)
Muscadet Sèvre & Maine sur Lie
*
Zoet & toet : Bladerdeeg-torentje ~ crème pâtissière ~ verse aardbeien...
*
Mokka naar vaders hart ~ babbelsnoepjes


’Terroir’ Marktmenu aan 54,00 euro p.p.
Wijnarrangement : +15,00 euro p.p.
Met uitzondering van de kinderen, serveren wij deze menu enkel per tafel.
Deze ’Marktmenu ’Terroir’ serveren wij op zaterdag 9 juni & zondag 10 juni 2018, Vaderdag.
Ten laatste om 19h30 stipt kan u aanvangen met ons Marktmenu.


Al onze gerechten kunnen sporen bevatten van de 14 allergenen en de samenstelling van onze gerechten kan wijzigen. Wij informeren u graag daarover ~

“ Papa & opa verrassen in de Groene Wandeling op zondag 10 juni ’18 is gegarandeerd een schot in de roos... ”

“ Ruik het voorjaar... Pluk de dag... Lentekriebels ten top... ”

ons menu is opnieuw gevuld met een overvloed van...

google plus foursquare twitter facebook